Close
info@brouwerijhetbierkwartier.nl
Brouwerij Het Bierkwartier

Sjoerd Rog

Sjoerd is de man van de voorbereiding en hygiène. Hij weet als geen ander dat bierbrouwen een heel precies werkje is, waarbij het minste of geringste al roet in het eten, danwel bier kan gooien. Met zijn kennis van de HACCP regelgeving draagt hij zorg voor de borging van de kwaliteit van ons bier. Niet geheel onbelangrijk. Sjoerd is onze computergoeroe. Flitsende video’s editten, knappe kiekjes Photoshoppen of websites in elkaar flansen? He is your man!

Hij bevindt zich op dit moment in tropische sferen op een vooruit geschoven post. Vanaf Curacao draagt hij de komende 3 jaar zijn steentje bij aan de landsverdediging van ons mooie land. Als logistiek officier bij de Koninklijke Marine heeft hij contacten opgebouwd over de gehele wereld. De distributie van ons bier naar het buitenland gaan we dus aan hem overlaten.

Op dit moment is hij bezig met markt onderzoek om ons bier bij de gesettlede eilanders aan de man te brengen. Aangezien brouwen op afstand vooralsnog niet tot de technische mogelijkheden behoort, houdt hij zich nu druk bezig met de online marketing en de website.

Favoriete biersoort: India Pale Ale
Favoriete bier: Punk IPA – Brewdog