Close
info@brouwerijhetbierkwartier.nl
Brouwerij Het Bierkwartier

Niels van Kampen

Brouwmeester Niels bekommert zich om de recepten, ingrediënten en brouwschema’s. Deze worden door hem met zorg samengesteld en gefinetuned. Gissen is geen optie, gisten is het devies!

Daarnaast heeft hij de nobele taak om de blauwe enveloppen te openen en met enige regelmaat de Belastingdienst onze facturen uit te serveren. Daar zijn wij hem erg dankbaar voor.

Deze Piping Engineer werkt al heel wat jaartjes bij KH Engineering in Amsterdam. Hij weet dus alles van buizen, pijpen en het verschil tussen die 2. Mochten we in de toekomst onze eigen brouwerij neerzetten, dan is hij de man achter de tekentafel. Deze nuchtere dorpeling is geboren en getogen in Noordwijkerhout en mag zich dus met recht een Kokkerhouter noemen. Zijn achternaam Van Kampen is onlosmakelijk verbonden met dit mooie dorp, de bloem van ons land.

Wij zijn allemaal fan van de bier-app Untappd. Maar baas boven baas, Nelis is de absolute winnaar. Met 896 unieke biertjes and counting loopt hij al snel 100 check-ins voor op de rest van ons. Een echte fijnproever dus. Zodra hij de 1000 aantikt, verloten we een Bierkwartier-pakket onder al onze volgers op Facebook!! Hoppa…

Favoriete biersoort: Belgische Quadrupel
Favoriete bier: Quadrupel Oak Aged – La Trappe