Close
info@brouwerijhetbierkwartier.nl
Brouwerij Het Bierkwartier

Lancering Nachtbraker White IPA Speciaalbier Café Van Der Geest

4 augustus 2017 (22:00 – 00:00)

Op vrijdagavond 4 augustus is de lancering van het eerste officiële bier van Brouwerij Het Bierkwartier, genaamd Nachtbraker. De lancering vindt plaats in het café waar wij brouwers al sinds jaar en dag komen voor een biertje en gezelligheid, namelijk Speciaalbier Café Van Der Geest!

Het is het oudste café van Noordwijkerhout met een ruim assortiment aan speciaal bieren. De eigenaar, Pieter van der Geest, hebben wij van begin af aan betrokken in onze plannen om een Noordwijkerhouts bier op de markt te brengen. Zijn gedeelde enthousiasme zorgt er mede voor dat wij ons eerste bier kunnen presenteren aan het publiek.

Wat kun je verwachten? Het is vrijdagavond, het weekend staat voor de deur! Naast de gebruikelijke gezelligheid in het café ben je ook aanwezig bij een primeur. Wij gaan het eerste vat aanslaan en daarmee lanceren we de Nachtbraker, een witte IPA met een frisse en krachtige smaak. Het eerste vat wordt aan alle aanwezigen aangeboden door Café van der Geest. Wat is er beter dan bier?… Juist, GRATIS bier 😉